Wilt u een persoonlijk besparingsadvies?

Onze werkwijze

LED verlichting is in de meeste gevallen een uitstekende investering. Iedere dag dat u wacht betaalt u te veel aan energie kosten. LED verlichting is nog relatief nieuw. Kenmerkend voor de LED industrie zijn de vele kwaliteitsverschillen in de verlichting die op de markt verkrijgbaar is. Dat is precies de reden waarom wij vrijblijvend advies in combinatie met een gratis proefplaatsing zo belangrijk vinden. Ons advies traject is gedegen en bestaat uit een vijftal stappen:

1) Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek maken wij kennis met u en uw wensen. Wat wilt u graag bereiken door over te stappen op LED verlichting. Dit kan een besparing zijn op uw energiekosten en onderhoud, een verbeterd lichtplan of misschien wilt u graag een totaal nieuwe sfeer creëren.

2) Inventarisatie

Tijdens het kennismakingsgesprek lopen we door het pand om de huidige situatie in kaart te brengen. Onze vakkundige medewerkers kunnen dan gelijk met ideeën komen die ervoor zorgen dat u uw doelstellingen bereikt. Mocht het nodig zijn om een nieuw lichtplan te maken dan verzorgen we dit graag voor u.

3) Gratis terugverdiencalculatie

LED verlichting betekent een investering en het doel van een investering is om rendement te maken. We brengen de huidige situatie volledig in kaart. Door de huidige verlichting door LED te vervangen gaat u besparen. Door de besparing is de investering binnen een bepaalde periode terugverdiend. Wij brengen voor u in kaart hoe lang dat duurt en wat uw jaarlijks rendement is na de terugverdientijd.

4) Gratis proefplaatsing

Als u het rendement interessant vindt kunnen we een gratis proefplaatsing verzorgen. Zo kunt u zelf ervaren hoe de LED verlichting er in uw eigen omgeving uit ziet.

5) Uitlevering en/of installatie

Als u zelf handig bent en tijd over hebt is het mogelijk om de verlichting zelf te installeren. Ook is het mogelijk dat wij dit voor u doen. Wij hebben een groot netwerk met ervaren en betrouwbare installateurs die de verlichting netjes voor u kunnen installeren volgens de gemaakte afspraken.

Vraag hier een gratis besparingsadvies aan.