Levertijd

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

U wilt uw bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. En wij vinden snelle service erg belangrijk!

Vrijwel alle artikelen uit ons assortiment hebben wij zelf op voorraad en kunnen dus nog dezelfde dag worden verzonden wanneer u op werkdagen vóór 16.00u. bestelt. In de meeste gevallen heeft u het pakket dan de volgende werkdag al in huis. Helaas kunnen wij u niet van tevoren zeggen tijdens welk dagdeel uw bestelling zal worden bezorgd. Pakketten worden over het algemeen later op de dag bezorgd dan de brievenbuspost. DHL levert helaas niet altijd op zaterdag. Dit laatste heeft te maken met de afmetingen en/of het gewicht van onze pakketten.

Omdat we weten dat DHL niet altijd de volgende dag kan leveren geven wij u ook niet die garantie. Wij geven u wel de garantie dat wij het pakket, indien u bestelt op werkdagen voor 16.00u, dezelfde dag aanbieden bij DHL. Op dit moment levert DHL 95% van de pakketten op tijd af.

Volgen van uw bestelling

U kunt het verloop van het verzendtraject wel volgen met een zogenaamd 3S-nummer op de website van DHL (Track&Trace). U krijgt dit nummer per e-mail toegezonden zodra uw bestelling is verzonden. Hier leest u meer over de bezorging.

Verzending naar België

We verzenden ook bestellingen naar België. Bestelt u vanuit België dan gelden dezelfde levertijden. Bij DHL bedraagt de levertijd naar België normaliter 1 werkdag.