Over Ledverlichtingvoordeel.nl

Wie zijn wij?

Ledverlichtingvoordeel.nl is dé online specialist voor aankoop van uw ledverlichting! Door onze jarenlange expertise en ons ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. Ons aanbod bestaat dan ook enkel uit gerenommeerde merken tegen de beste prijzen.

Altijd de beste prijzen

Door onze jarenlange ervaring en een zorgvuldig uitgedachte inkoop kan Ledverlichtingvoordeel.nl ledverlichting tegen de laagste prijs aanbieden. Bovendien passen wij onze prijzen voortdurend aan om ervoor te zorgen dat we niet alleen de goedkoopste online lampenwinkel zijn, maar ook blijven!

Offertes op maat

Voor grotere orders maken wij graag een offerte op maat. U krijgt extra korting als u grote aantallen bestelt en Ledverlichtingvoordeel.nl voorziet u desgewenst van een uitgebreid advies. Zo vindt u altijd de juiste LED lampen, LED TL buizen of armaturen.

Volledige service en garantie

U krijgt bij ons de volledige service en garantie zoals u die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als verkoper van een aantal grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing. Uw bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om het product af te halen bij ons in de showroom.

Webshop Keurmerk

Ledverlichtingvoordeel.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat Ledverlichtingvoordeel.nl de gedragsregels onderschrijft die het u mogelijk maken om veilig en betrouwbaar online te winkelen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Ledverlichtingvoordeel.nl heeft alle artikelen zelf op voorraad. Als u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, dan worden de producten de volgende werkdag geleverd. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij orders boven €50 excl. BTW.